THE PLANA BAIXA MIRROR ÉS UNA MENA DE 'MELTING POT' ON EN CASTELLÀ, CATALÀ I ANGLÉS PARLEM D'AQUEST PAÍS NOSTRE, D'UN POC D'ECONOMIA, DE MÚSICA, DE LITERATURA, D'ECOLOGIA...I, SI ENS ARRIBA L'INSPIRACIÓ, TRACTAREM DE FER NARRACIONS CURTES...PER A NO CANSAR. AL MATEIX TEMPS INTENTAREM CONTRIBUIR A LA DIFUSIÓ DE LA LLENGUA EN LA XARXA. GRÀCIES A JAVIER LINARES PER INCLOURE'NS EN LA RELACIÓ DE BLOCS DE 'OPEN GOVERNMENT' I A SERGI PITARCH EN LA SEUA TESI DE BLOCS EN VALENCIÁ.

jueves, 10 de mayo de 2012

SOLS DUGUEM 4 ½ mesos de 2012 I QUANTS MITES CAUEN

...fart, ja, de tantes tonteries escoltades als media

PATRIOTISME-BARRAQUETA. 
No es veritat  que:

-        -  Calatrava siga un arquitecte-estrella (demandes contra ell en Venècia, Zurich; goteres en el ágora…)
-        -   La “NAVEL VALENCIAAAAAAAAAAANA” es la millooooor!!!  (vaig tastar la de Sudáfrica en Colonia i es igual de bona)
-         -  No es de veres lo del vot de “qualitat” (alguns partits situats a l’esquerra del PSPV i EU deurien de deixar de mirar-se el melic): el vot d’eixe exrector, ex profe de la Sorbona, val exactament igual que el vot de mon tio Arturo el del forn; i el vot del profe de mates de Burjassot val exactament igual que el del faller de Mislata. Per favor, tracteu d’ampliar el vostre espectre sociologic de vots,  tot i anant mes enllá del BEA, Acció Cultural  i de les baixes clases mitjanes il·lustrades universitaries. 
-         -  Les clotxines valencianes son les millors  (ara que comença la campanya) son exactament igual de bones que les de Murcia i Tarragona (puc donar fe)
-          - Les “jaffa” de Israel siguen pijors que les mandarines d’ací…
...i així “ad infinitum”

PATRIOTISMO-CARPETOVETONICO. 
No es verdad que :

-          -  “Los pisos nunca bajarán de precio”…descendiendo y lo que les queda…
-          -  Gallardón es progresista  (racista en inmigración, retrógrado en aborto…)
-          -  El sistema bancario español sea el mas seguro de Europa (¿¿¿si???, Cam, Bankia, C. La Mancha…….)
-          -  “Gran economista es Rato” (ja la cagó en el FMI: principios de 2007: -“ La OCDE vive un periodo de expansión sin límites” (afirmó): tres meses después quebraba Lehman Brothers, inundándonos de activos tóxicos; a mitad de ese año estallaba la burbuja inmobiliaria en España: clarividencia total….; ahora casi se carga el sistema financiero mesetario)
-          -  Yolanda (S de Sta Mª la Maggiore…).) sea una gran parlamentaria (tengo una gran hemeroteca suya de “queísmos”, “dequeísmos”, “laísmos”, “loísmos” “yo, me parece”, “detrás suyo”, “lealtazzzzzz”……….nivel de tercero de bachiller.
   Y ¡cuantos mas van a caer!. Seguiremos vigilando...y desmitificando.


No hay comentarios: