THE PLANA BAIXA MIRROR ÉS UNA MENA DE 'MELTING POT' ON EN CASTELLÀ, CATALÀ I ANGLÉS PARLEM D'AQUEST PAÍS NOSTRE, D'UN POC D'ECONOMIA, DE MÚSICA, DE LITERATURA, D'ECOLOGIA...I, SI ENS ARRIBA L'INSPIRACIÓ, TRACTAREM DE FER NARRACIONS CURTES...PER A NO CANSAR. AL MATEIX TEMPS INTENTAREM CONTRIBUIR A LA DIFUSIÓ DE LA LLENGUA EN LA XARXA. GRÀCIES A JAVIER LINARES PER INCLOURE'NS EN LA RELACIÓ DE BLOCS DE 'OPEN GOVERNMENT' I A SERGI PITARCH EN LA SEUA TESI DE BLOCS EN VALENCIÁ.

miércoles, 23 de mayo de 2012

LA SUPERVISIÓ PRIVADA DE LA BANCA ESPANYOLA

LA RABOSA CUIDARÀ DE LES GALLINES

La consultora alemana Roland Berger y la yankee Oliver Wyman començarán d’ inmediat a valorar els balanços contables de la banca espanyola. Quin esglai !!!
RB aspira a convertir-se, segon els mitjans  (té la bendició de la “Jefa”) en la primera agencia europea de qualificació de riscs. Achtung !!!  A vore si ho entenc: una agencia privada, que te amos, que van, es logic, a la cerca de beneficis i que té una divisió de consulting i un altra d’inversions,  els va a supervisar . Açó es el que pot passar, de fet ja ha passat:
La divisió de rating de RB qualifica les accions d’un grup de bancs espanyols per baix del seu valor real, les accions comencen a baixar mentre la divisió d’inversions; i, clar, els seus clients preferèncials, compren muntanyes d’accions a xavo; eixa compra masiva fa que pujen artificialment, i a landemá les venen, es fiquen les botes, com sempre, les accions cauen per terra, els bancs s’enfonen a la “grega”. Us sona?
Es tant difícil crear una agencia oficial (PUBLICA!!!) de clasificació de riscos?. Que collons pinta el senyor Durao Barroso?…en aquests moments, de veres, tire de menys a Jacques Delors.

----------------
Ah, i els de O.Wyman? en 2006 qualificaren al Anglo-Irish Banc com el millor de les illes. Dos anys després era nacionalitzat !!!

No hay comentarios: