THE PLANA BAIXA MIRROR ÉS UNA MENA DE 'MELTING POT' ON EN CASTELLÀ, CATALÀ I ANGLÉS PARLEM D'AQUEST PAÍS NOSTRE, D'UN POC D'ECONOMIA, DE MÚSICA, DE LITERATURA, D'ECOLOGIA...I, SI ENS ARRIBA L'INSPIRACIÓ, TRACTAREM DE FER NARRACIONS CURTES...PER A NO CANSAR. AL MATEIX TEMPS INTENTAREM CONTRIBUIR A LA DIFUSIÓ DE LA LLENGUA EN LA XARXA. GRÀCIES A JAVIER LINARES PER INCLOURE'NS EN LA RELACIÓ DE BLOCS DE 'OPEN GOVERNMENT' I A SERGI PITARCH EN LA SEUA TESI DE BLOCS EN VALENCIÁ.

martes, 12 de junio de 2012

EL QUE NO S'HA DIT DEL RESCAT I COSES QUE LA GENT ES PREGUNTA...I MAI HI HA RESPOSTA


De La Gaceta: nuestros bancos controlarán el crédito del eurogrupo. SIC (De Cospedal dixit)...No, xiqueta, no: Europa ens controlará i de quina manera!. Els homes de negre ja está ací.
.................................
El Govern de Mariano Rajoy va sol · licitar (va pregar, encara que diga que no) dissabte passat ajuda als seus socis europeus per rescatar el sector financer espanyol, molt infectat d'actius tòxics immobiliaris i amb una morositat d'escandall. Europa ha posat en marxa una línia de crèdit de fins a 100.000 milions d'euros d'ús exclusiu per a la banca, amb condicions molt dolentes, de les quals encara no es parla.
-Si, pero qui pagarla els interessos?. El Regne d'Espanya, C'est à dire: NOSALTRES. 
- De quin interés anual estem parlant?. Doncs de € 3.000.000.000,00
- Perqué és produeix el rescat?.  El Govern d'Espanya per evitar un col · lapse financer ha sortit en auxili del sector, però no té capacitat per ajudar a totes les entitats a sanejar (per molt que hagin presumit de que no ens feia falta). Per això ha recorregut a Europa
- Tot açó ha millorat la nostra situació?. En absolut: la prima de risc puja sense control i les empreses del IBEX baixen...tal com passá a Grecia amb el rescats previs 
- El rescat és exclusiu per al sector financer?. Aquesta vegada si, l'ajuda va dirigida exclusivament al sistema bancari espanyol...pero...ja parlarem en agost (possible intervenció) quan estigam tots tombats a la bartola. Será aleshores quan a, a traició, ens pujarán l'IVA, atrassarán mes la jubilació... Et cétèra. 
- Per que están tan enfadats els alemanys?. Els diners els posen els estats membres en funció de la seva participació en el Banc Central Europeu. Alemanya fica el 27,1% (!!!). O siga: 4 billons (amb "b") i mig de les antigus pesetes (WUAOOO!!!)...i eixos alemanys acaben de vore per la sua TV que, en alguns dels nostres pobles, mijançant referendums, la gent está recolzant bous al carrer versus ajudes municipals a l'atur...i clar, no entenen res, i s'enfaden, como no podría ser de otra manera, ¿verdazzzz?. 
------------------------------------------------
BONES VACACES D'ESTIU A TOTS !. 

No hay comentarios: