THE PLANA BAIXA MIRROR ÉS UNA MENA DE 'MELTING POT' ON EN CASTELLÀ, CATALÀ I ANGLÉS PARLEM D'AQUEST PAÍS NOSTRE, D'UN POC D'ECONOMIA, DE MÚSICA, DE LITERATURA, D'ECOLOGIA...I, SI ENS ARRIBA L'INSPIRACIÓ, TRACTAREM DE FER NARRACIONS CURTES...PER A NO CANSAR. AL MATEIX TEMPS INTENTAREM CONTRIBUIR A LA DIFUSIÓ DE LA LLENGUA EN LA XARXA. GRÀCIES A JAVIER LINARES PER INCLOURE'NS EN LA RELACIÓ DE BLOCS DE 'OPEN GOVERNMENT' I A SERGI PITARCH EN LA SEUA TESI DE BLOCS EN VALENCIÁ.

jueves, 6 de octubre de 2011

STANDARD & POOR'S (un altra volta)

Austràlia seu l'agència a la banqueta


Està acusada d'haver induït a comprar bonos-fem a 13 ajuntaments del país.
Standard & Poor s'asseu des d'aquest dimarts_04_10 al banc dels acusats a Sydney, on un tribunal federal els jutja per haver fet perdre milions de dòlars a diversos ajuntaments australians en la crisi financera del 2008. Les alcaldies de 13 municipis de l'estat de Nova Gal·les del Sud i una asseguradora acusen el braç britànic de Standard & Poor d'haver-los induït a comprar bonos-fem que tenien la màxima classificació el 2006(AAA),i dels que asseguraven llavors que tenien més d'un 99% de possibilitats de beneficis. Dos anys més tard, la inversió s'havia desvalorat un 90 per cent (!!!).
Han tornat a fallar: igual que quan van qualificar a Lehman Brothers, fa ja 3 anys, amb AAA una setmaneta sols abans de que el macro bancs d'inversions quebrara

Els demandants asseguren que en l'operació van perdre més de 10.824.000 d'euros en els bonos de titulació de deute de proporció constant (CPDO) que els havien aconsellat. La querella exigeix ​​a l'agència i al banc ABN Ambro, entitat que va emetre els títols, la devolució de les pèrdues.
El que deiem sempre: a la fí serán els mateixos anglosaxons (el govern federal USA; o ara Australia) els que desenmascararàn aquesta quadrilla de pirates.

A que esperen les nostres autoritats monetaries de Bruseles per a crear una Agencia Oficial de Qualificació abans que el "big three" es carreguen algún país mes?

No hay comentarios: