THE PLANA BAIXA MIRROR ÉS UNA MENA DE 'MELTING POT' ON EN CASTELLÀ, CATALÀ I ANGLÉS PARLEM D'AQUEST PAÍS NOSTRE, D'UN POC D'ECONOMIA, DE MÚSICA, DE LITERATURA, D'ECOLOGIA...I, SI ENS ARRIBA L'INSPIRACIÓ, TRACTAREM DE FER NARRACIONS CURTES...PER A NO CANSAR. AL MATEIX TEMPS INTENTAREM CONTRIBUIR A LA DIFUSIÓ DE LA LLENGUA EN LA XARXA. GRÀCIES A JAVIER LINARES PER INCLOURE'NS EN LA RELACIÓ DE BLOCS DE 'OPEN GOVERNMENT' I A SERGI PITARCH EN LA SEUA TESI DE BLOCS EN VALENCIÁ.

domingo, 11 de enero de 2009

Magdalena Alvarez

Montserrat Nebrera sobre Magdalena Álvarez: "Tiene un acento que parece un chiste"
Sobre las explicaciones dadas ayer por la ministra de Fomento, Magdalena Álvarez, sobre los problemas generados por la nieve en la Comunidad de Madrid, la diputada del Partido Popular, Montserrat Nebrera, se ha referido a esas explicaciones de esta forma. Lo ha hecho aquí en "A vivir que son dos días".

Be, doncs als del 'Mirror' ens encanta l'accent de Magdalena i també els de:
Gala, Muñoz Molina, Caballero Bonald, Sabina, Banderas, Victorio & Luchino, Miguel Rios, Pepa Flores, Sara Baras, Morente, Alonso Cano, Felipe Gonzalez, Elvira Lindo, Rosa Aguilar, Antonio Soler, Pedro Soto, Rafel de León, Alfonso Grosso, el president Chaves.....i tants altres !!!
Una vegada, fa tant de temps ja !, tinguerem l¡honor d'escoltar el maravillós accent d'Alberti.
Haguerem gaudit també si haguerem escoltat els de:
Cernuda, Machado, Lorca, Juan Ramón, Góngora, Velazquez, el germans Quintero, Becquer, Falla, Segovia, María Zambrano, Victoria Kent, Manuel Altolaguirre i, fins i tot...Séneca.
--------------
Crec que el PP acaba de perdre les eleccions andaluces dels propers 100 anys !!!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

és una prova

Anónimo dijo...

Amic Oms: El problema d'aquesta dona no és tan sols de forma, tambés és de fons.
Jo si que trobe que quan parla, s'assembbla a aquells humoristes andalusos que ixen a la TV, i que la gent els troba tan graciosos. Després, estructura molt mal les frases i improvisa. Així que, si no li veus la cara, en sentirla, creus que estàs sentint una venedora del mercat central de Sevilla.
To summarise: Res a veure amb Felipe Gonzalez, Gala, Alberti, etc. malgrat els seus accents andalusos ben notoris.
Salut i endavant.
Josep M Puerto