THE PLANA BAIXA MIRROR ÉS UNA MENA DE 'MELTING POT' ON EN CASTELLÀ, CATALÀ I ANGLÉS PARLEM D'AQUEST PAÍS NOSTRE, D'UN POC D'ECONOMIA, DE MÚSICA, DE LITERATURA, D'ECOLOGIA...I, SI ENS ARRIBA L'INSPIRACIÓ, TRACTAREM DE FER NARRACIONS CURTES...PER A NO CANSAR. AL MATEIX TEMPS INTENTAREM CONTRIBUIR A LA DIFUSIÓ DE LA LLENGUA EN LA XARXA. GRÀCIES A JAVIER LINARES PER INCLOURE'NS EN LA RELACIÓ DE BLOCS DE 'OPEN GOVERNMENT' I A SERGI PITARCH EN LA SEUA TESI DE BLOCS EN VALENCIÁ.

martes, 17 de abril de 2012

PAROLE, PAROLE, PAROLE...

Noticies 07:00 am: Recesión, baja el NIKKEI, malos augurios para el IBEX, ayer máximos en la prima de riesgo, sube el petróleo. Irán, plutonio, cumbre, desacuerdo, Cristina, YPF, nacionalización, represalias, intervención.
09:00; prensa digital: bono alemán, Cristina Fernandez, Repsol, desaceleración en ASIA, bonos basura, Aeropuerto de Castellón, S&Poors, no habrá mas rescates para Grecia, la PdR de España supera la de Italia, Moody's rebaja la deuda de la CV al mínimo, CAM, traductoras rumanas, Emarsa,
10:00 prensa escrita: Cristina Fernandez de Kirchner, amenaza de nuevas nacionalizaciones, Fitch, nuevo rescate para Grecia, mas déficit, cuotas participativas fraudulentas, amnistia fiscal para los de siempre, activos tóxicos, Lehman Brothers, Goldman Sachs, mas fraude, baja W.Street, mas diferencia con el bono alemán, cumbres, Merkel, Durao Barroso, deslocalización, Merryl Linch, se llevan la fábrica a Eslovaquia, Sarkozy, se llevan la fabricación a Vietnam, otra deslocalización, efecto multiplicador, FMI, mas represalias para Argentina, amenazas de nacionalización de Cias. telefónicas españolas en S.América, caos, improvisación, desequilibrios, mas deficit....recortes, ajustes, reformas...parole
_______________

 ...parole. Aquesta roda capitalista sols funciona amb el consum i, com deia l'amic Keynes, am fluidessa del credit per tal de equilibrar oferta i demanda. Així que sols es pot sortir d'ací amb mesures d'estimul (per cert, com han fet els seus admirats neocons yankees). Els retalls sols produeixen desconfiança, menys consum i per tant menys producció i per tant mes atur. Així com va, Rajoy sols ens conduirá a la desaparició gradual de les clases mitjanes, motor del país. Sols quedará la pobrea, que portará mes pobrea.
 ---------------
Che cosa sei; che cosa sei; che cosa sei; cosa sei
Tu dici soltanto parole parole fra noi

No hay comentarios: