THE PLANA BAIXA MIRROR ÉS UNA MENA DE 'MELTING POT' ON EN CASTELLÀ, CATALÀ I ANGLÉS PARLEM D'AQUEST PAÍS NOSTRE, D'UN POC D'ECONOMIA, DE MÚSICA, DE LITERATURA, D'ECOLOGIA...I, SI ENS ARRIBA L'INSPIRACIÓ, TRACTAREM DE FER NARRACIONS CURTES...PER A NO CANSAR. AL MATEIX TEMPS INTENTAREM CONTRIBUIR A LA DIFUSIÓ DE LA LLENGUA EN LA XARXA. GRÀCIES A JAVIER LINARES PER INCLOURE'NS EN LA RELACIÓ DE BLOCS DE 'OPEN GOVERNMENT' I A SERGI PITARCH EN LA SEUA TESI DE BLOCS EN VALENCIÁ.

jueves, 4 de septiembre de 2008

JUST AL COSTAT DE L'ANTIGA CARTAGO...







...SIDI BU SAID







A menys de 3 quilòmetres de Cartago, i a 18 quilòmetres de Tunis, hi ha la vila de Sidi Bu Saïd, l'antiga Megala. Com la majoria de les poblacions musulmanes, els seus carrers són estrets i alguns amb forts pendents. No és tan comuna la seva extremada netedat. Totes les cases són curosament emblanquinades I amb finestres i portes d’un blauet rutilant.

El carrer principal, amb edificis morescos a cada costat, va pujant fins acabar enfront de la mesquita. Sota de la colina, la blancor extraordinària de les cases de la vila estàfortament contrastada per la infinita gama de colors que envolta el paisatge

No hay comentarios: