THE PLANA BAIXA MIRROR ÉS UNA MENA DE 'MELTING POT' ON EN CASTELLÀ, CATALÀ I ANGLÉS PARLEM D'AQUEST PAÍS NOSTRE, D'UN POC D'ECONOMIA, DE MÚSICA, DE LITERATURA, D'ECOLOGIA...I, SI ENS ARRIBA L'INSPIRACIÓ, TRACTAREM DE FER NARRACIONS CURTES...PER A NO CANSAR. AL MATEIX TEMPS INTENTAREM CONTRIBUIR A LA DIFUSIÓ DE LA LLENGUA EN LA XARXA. GRÀCIES A JAVIER LINARES PER INCLOURE'NS EN LA RELACIÓ DE BLOCS DE 'OPEN GOVERNMENT' I A SERGI PITARCH EN LA SEUA TESI DE BLOCS EN VALENCIÁ.

jueves, 6 de septiembre de 2012

"ELS JUANJOS" TORNEN A GUANYAR EL CERTAMEN ANUAL D'ALBERGÍNES

 (Beniganim University Press) JJ Morales y JJ Quesada han guanyat per tercer any consecutiu el certame anual d'albergines gegants que organitza el Beniganim  Institut of Technology. JJM i JJQ aconseguiren el primer premi amb una albergina de
2 ,80 kgs, un pes molt dificil d'aconseguir amb aquesta especialitat anomenada "Diazdevivar_Aubergine", també coneguda com "albergina del Cid". Els dos amics que practiquen l'agricultura de baixa muntanya com a hobby quedaren molt per davant de Batiste el Porquero, de   Benifotrem  (segon premi) i de Paco Arròs Caldós, de Beneixida (tercer premi). També cal destacar l'accessit que guanyaren com a premi a la "MILLOR ALBERGINA EN MATA" (vore foto)


 En la posterior conferència, preguntats per la premsa, per com aconseguixen eixes unitats tant grans, han contestat tranquilament: - tot es questió de pacència. 

No hay comentarios: