THE PLANA BAIXA MIRROR ÉS UNA MENA DE 'MELTING POT' ON EN CASTELLÀ, CATALÀ I ANGLÉS PARLEM D'AQUEST PAÍS NOSTRE, D'UN POC D'ECONOMIA, DE MÚSICA, DE LITERATURA, D'ECOLOGIA...I, SI ENS ARRIBA L'INSPIRACIÓ, TRACTAREM DE FER NARRACIONS CURTES...PER A NO CANSAR. AL MATEIX TEMPS INTENTAREM CONTRIBUIR A LA DIFUSIÓ DE LA LLENGUA EN LA XARXA. GRÀCIES A JAVIER LINARES PER INCLOURE'NS EN LA RELACIÓ DE BLOCS DE 'OPEN GOVERNMENT' I A SERGI PITARCH EN LA SEUA TESI DE BLOCS EN VALENCIÁ.

lunes, 28 de septiembre de 2009

PEP GUARDIOLA I COLDPLAY





Els del Mirror no havíem pensat mai que parlaríem de futbol, però el personatge s'ho mereix per ser actualitat i per mèrits propis. Quan sols tenia 18 anys ja era el líder d'aquell 'dream team' replet de figures. Ara el xic de Santpedor entrena igual que jugava: amb armonia i eficàcia. Continua sent aquell jove ple de 'seny' (o cal dir 'trellat' ?...els dos...aquesta llengua nostra es tan rica!). Es meticulós i perfeccionista; fins i tot castiga els que arriven un minut tard a la feina amb mil euros; Ah! la puntualitat de Pep. Crec que encara està per a jugar i ho fa, gaudint amb el Messi, Iniesta, Xavi, de quan en quan, al camp del filial.


Ara hem sabut que els fa escoltar als seus xicots música de COLDPLAY al mini-estadi...eixa música euforitzant del grup britànic. I així van ells, com motos. Ja sabem perquè guanyen sempre...










Vídeo/Audio:
http://www.wikio.es/video/718360

No hay comentarios: