THE PLANA BAIXA MIRROR ÉS UNA MENA DE 'MELTING POT' ON EN CASTELLÀ, CATALÀ I ANGLÉS PARLEM D'AQUEST PAÍS NOSTRE, D'UN POC D'ECONOMIA, DE MÚSICA, DE LITERATURA, D'ECOLOGIA...I, SI ENS ARRIBA L'INSPIRACIÓ, TRACTAREM DE FER NARRACIONS CURTES...PER A NO CANSAR. AL MATEIX TEMPS INTENTAREM CONTRIBUIR A LA DIFUSIÓ DE LA LLENGUA EN LA XARXA. GRÀCIES A JAVIER LINARES PER INCLOURE'NS EN LA RELACIÓ DE BLOCS DE 'OPEN GOVERNMENT' I A SERGI PITARCH EN LA SEUA TESI DE BLOCS EN VALENCIÁ.

jueves, 17 de septiembre de 2009

DIA TRIST PER ALS AMANTS DEL FOLK AMERICÁ

HA MORT MARY TRAVERS, DEL GRUP 'Peter, Paul and Mary'

video:

La cantant Mary Travers ha mort avuí després d'una llarga lluita contra la leucèmia. Mary era un mite de la música folk nord-americana. El seu conjunt, el trio Peter, Paul and Mary, va ser capdavanter dins la pléiade de músics del moviment de protesta als USA. El grup va aconseguir tres Grammy's en la dècada prodigiosa per:
Lemon Tree, If I Had a Hammer i per l'àlbum Peter, Paul and Mummy, respectivament.


Ells van popularitzar les cançons del folklor USA i de Bob Dylan; però, especialment, van fer que la música del monstre arrivara a un public més ampli: The times they are changing, in the early morning rain...i, especialment, Blowing in the wind: gaudiu d'ells al vídeo de dalt.

No hay comentarios: