THE PLANA BAIXA MIRROR ÉS UNA MENA DE 'MELTING POT' ON EN CASTELLÀ, CATALÀ I ANGLÉS PARLEM D'AQUEST PAÍS NOSTRE, D'UN POC D'ECONOMIA, DE MÚSICA, DE LITERATURA, D'ECOLOGIA...I, SI ENS ARRIBA L'INSPIRACIÓ, TRACTAREM DE FER NARRACIONS CURTES...PER A NO CANSAR. AL MATEIX TEMPS INTENTAREM CONTRIBUIR A LA DIFUSIÓ DE LA LLENGUA EN LA XARXA. GRÀCIES A JAVIER LINARES PER INCLOURE'NS EN LA RELACIÓ DE BLOCS DE 'OPEN GOVERNMENT' I A SERGI PITARCH EN LA SEUA TESI DE BLOCS EN VALENCIÁ.

lunes, 22 de junio de 2009

EL NOU INTERVENCIONISME ESTATAL ALS USA

Alguns mitjans s'han atrevit a batejar-ho socialisme a l'americana. Res d'això. En realitat es tracta de la clàssica trampa neocon: privatitzar BENEFICIS, Socialitzar PERDUDES. El pla Obama no és socialisme, ni tan sols socialdemocràcia; a més a més, està molt lluny fins i tot del Keynesianisme que va crear la àmplia classe mitjana europea, que es el sosté del nostre actual estat de benestar, després de la segona guerra mundial. L'administració Obama ha creat un potent matalàs de seguretat empresarial d'una forma que no té precedents, des dels bancs comercials fins als d'inversió, després a les assegurances i ara als automòbils. No, això no és socialisme. El socialisme es preocupa pels ciutadans corrents. En canvi Estats Units ha proporcionat molt poca ajuda als milions de ciutadans que estan perdent les seues cases. Els aturats es beneficien d'ajudes molt limitades, només 20 setmanes de salari d'atur de promedi, i després són abandonats a la seua sort. I quan perden la seua ocupació, també perden la seua assegurança mèdica. Eixe es el paradís en el que somniaven els gurús de PP. El que, encara avui, ens ofereix el senyor Aznar des de la seua Fundació (FAES): HELP !!!!!!!!!!!!!!!

2 comentarios:

Sergi dijo...

Hola Josep, soc Sergi Pitarch periodista i autor del bloc www.canviemlarealitat.com. En estos moments estic fent un treball d'investigació per a l'Acadèmia Valenciana de la Llengua sobre la importància del la blocosfera en la difusió del valencià a internet. Estic fent un inventariatge de tots els blocs fets al País Valencià o per valencians i valencianes. En un futur passaré una enquesta a tots els blocaires per conèixer les seues motivacions. Si t'interessa col•laborar només hauries de contestar a l'enquesta que us passaré a tots en un futur. Però em faria falta un correu de contacte. Si vols més informació el meu correu spitarchtreballavl@gmail.com

JOSEP PASQUAL OLMOS I CLEMENT dijo...

Gracies, estarém en contacte.