THE PLANA BAIXA MIRROR ÉS UNA MENA DE 'MELTING POT' ON EN CASTELLÀ, CATALÀ I ANGLÉS PARLEM D'AQUEST PAÍS NOSTRE, D'UN POC D'ECONOMIA, DE MÚSICA, DE LITERATURA, D'ECOLOGIA...I, SI ENS ARRIBA L'INSPIRACIÓ, TRACTAREM DE FER NARRACIONS CURTES...PER A NO CANSAR. AL MATEIX TEMPS INTENTAREM CONTRIBUIR A LA DIFUSIÓ DE LA LLENGUA EN LA XARXA. GRÀCIES A JAVIER LINARES PER INCLOURE'NS EN LA RELACIÓ DE BLOCS DE 'OPEN GOVERNMENT' I A SERGI PITARCH EN LA SEUA TESI DE BLOCS EN VALENCIÁ.

viernes, 30 de enero de 2009

L' AGUIRREGATE




FLOW CHART DE LA TRAMA








Mariano Rajoy i Esperanza Aguirre han intentat mantenir les formes des del passat congrés popular de València. Volien donar aparença de calma, encara que fos tensa. Però la trama d'espionatge suposadament lligada a la Comunitat de Madrid ha demostrat que hi ha un teló d'acer entre el bloc dels partidaris de Rajoy i el dels d'Aguirre, que han ressuscitat una guerra freda de conseqüències impredictibles. En realitat, pense, es tracta de destruïr politicament Gallardón i que els neocons d'Aguirre agafen el poder. La forma xapuçera, però, de fer-ho a mi em recorda els comics de Mortadelo i Filemón...

...Ara be, seriously speaking, si son capaços d'espiar-se entre ells amb diners publics de tots els madrilenys, que farán quan menen amb tots nosaltres, pobres"polacos" periferics.

No hay comentarios: