THE PLANA BAIXA MIRROR ÉS UNA MENA DE 'MELTING POT' ON EN CASTELLÀ, CATALÀ I ANGLÉS PARLEM D'AQUEST PAÍS NOSTRE, D'UN POC D'ECONOMIA, DE MÚSICA, DE LITERATURA, D'ECOLOGIA...I, SI ENS ARRIBA L'INSPIRACIÓ, TRACTAREM DE FER NARRACIONS CURTES...PER A NO CANSAR. AL MATEIX TEMPS INTENTAREM CONTRIBUIR A LA DIFUSIÓ DE LA LLENGUA EN LA XARXA. GRÀCIES A JAVIER LINARES PER INCLOURE'NS EN LA RELACIÓ DE BLOCS DE 'OPEN GOVERNMENT' I A SERGI PITARCH EN LA SEUA TESI DE BLOCS EN VALENCIÁ.

viernes, 4 de julio de 2008

EL TRIO


ATENCIÓ: tres personatges sortits de lo mes profond de la caverna embruten des de fa ja massa temps les pàgines d'opinió de la premsa local castellonenca. Son :

- EL DIPUTAT: Miguel Barrachina Ros. Articulista setmanal de Mediterraneo i de Libertad Digital (propietat dels bisbes). Aquest parlamentari monolingüe i monotema sols parla d'una questió: EL PELIGRO DE QUE LA LENGUA DEL IMPERIO DESAPAREZCA EN ALGUNAS CCAA. Es molt mentirós i pateix manía persecutoria aguda. Molt fatxa.
- L' ADVOCAT: Wenley Palacios. Un nostalgic del passat. Molt perillòs: els poders factics de l'ambit de fabrixol li donen molta canxa: TV de Castelló, pàgines d'opinió, pleits de la Dipu…
…and… last, but not least:
- EL NOTARI: Joaquín Serrano. Nacionalista espanyol. Pareix un inocentot pero es el classic "neutral de dretes". Articles aparentment inofensius on, quina casualitat, els seus comentaris i xistes sempre van contra els cercles progresistes. Va estar 'tacat' pel cas Palop.

Fem que un browser d'aire fresc passe per damunt de les pàgines d'opinió de la premsa de la Plana. No deixem cap article del trio sense resposta. Des d'el MIRROR no els donarem mai treva.

A per ells, que son pocs, covards i incults !!!

No hay comentarios: