THE PLANA BAIXA MIRROR ÉS UNA MENA DE 'MELTING POT' ON EN CASTELLÀ, CATALÀ I ANGLÉS PARLEM D'AQUEST PAÍS NOSTRE, D'UN POC D'ECONOMIA, DE MÚSICA, DE LITERATURA, D'ECOLOGIA...I, SI ENS ARRIBA L'INSPIRACIÓ, TRACTAREM DE FER NARRACIONS CURTES...PER A NO CANSAR. AL MATEIX TEMPS INTENTAREM CONTRIBUIR A LA DIFUSIÓ DE LA LLENGUA EN LA XARXA. GRÀCIES A JAVIER LINARES PER INCLOURE'NS EN LA RELACIÓ DE BLOCS DE 'OPEN GOVERNMENT' I A SERGI PITARCH EN LA SEUA TESI DE BLOCS EN VALENCIÁ.

martes, 20 de octubre de 2009

LA COLLA DE CASTELLÓ


AHI ELS TENIU...Per a vergonya de la gent de La Plana
Mireu-los bé, en plena conspiració. Del V.Perez no cal parlar: les gravacions policials ho diuen tot arran de la personalitat del individu.
Rambla ens ha defraudat; el teniem per discret, sempre tapant les carències tècniques del seu President, pero la forma xulesca d'expresar-se en les cintes es totalment zafia. Eixes persones, de doble moral, la dreta de sempre, actuen de forma força diferent quan no són cara a la galeria. Del Ric no cal ni parlar. Com tots els monolingües i per falta d'agilitat mental, acaben per destroçar la "SEUA" propia, única, llengua. Així que un bon dia l'escoltem a la ràdio deient que lo que diu d'ell la premsa en INVERAZ (mot inexistent en castellà), un altre dia declara que le PROCESA un gran carinyo a Camps (!!!). Ahí es veu que el sub-conscient, el súper ego…o whatever trauma no resolt, com estan envoltos en procesos, el porta a dir eixa animalada en lloc de le… PROFESO a Camps…
I no digam res de la darrera!: "Me han tomado como chivo ESPIATORIO, au lieu de "expiatorio". Un altra vegada el subconscient ?…estava pensant en espiar quelcom ??? Chi lo sa ! simplemente tal vegada estava acollonat per l'amenaça del PP de Madrid que deia el passat dia nou que "la fiesta acaba a las cuatro de la tarde" (E.G.Pons). Tal vegada a Ric li haguès anat millor si haguera llegit "La Fiesta del Chivo" de Vargas Llosa, cosa impossible: ja sabeu que aquests personatges tenen la casa plena de trajes (Forever Young, Barri de Salamanca, com no?) però una bilblioteca vuida, o com diria Borges "escasamente fatigada".

No hay comentarios: